Valmistuskeittiön ja henkilöstöravintolan suunnittelu on käynnissä

Teollisuuskadun uuden valmistuskeittiön erikoissuunnittelu on parhaillaan käynnissä. Suunnitelmat valmistuvat pääosin toukokuun loppuun mennessä. Jatkossa uudessa valmistuskeittiössä tehdään päivässä 2 500 annosta. Annokset jaetaan Hyrian muihin ravintoloihin, missä ne lämmitetään ja tarjoillaan.

Valmistuskeittiön yhteyteen tulee 50-paikkainen henkilöstöravintola. Ravintolan puolelle tulee henkilökunnan käyttöön myös jääkaappi omien eväiden säilyttämistä varten sekä muutamia mikroja. Henkilöstöravintolassa voi syödä sieltä ostettuja annoksia tai omia eväitään. Siihen asti, kunnes uusi henkilöstöravintola on valmis, Teollisuuskatu 22:n toisen kerroksen neuvottelutila toimii kahvihuoneena.

Valmistuskeittiö remontoidaan siniseen peltihalliin, joka sijaitsee samassa pihapiirissä kuin uudet toimistotilatkin. Osa peltihallin ikkunoista puretaan ja tehdään uudet ikkunat alemmas. Rakennuksen julkisivu muuttuu: Sinisen, profiilipeltisen hallin väritys muutetaan tummanharmaaksi ja valkoiseksi. Ikkunoita tehdään lisää ja rakennetaan terassi ravintolaosan yhteyteen.

Hankesuunnitelma on tarkoitus esitellään Hyrian hallituksen kokouksessa 11.6. Urakka kilpailutetaan elokuussa, minkä jälkeen rakennustyöt alkavat.